Home / Fudbal / SAMO IH POBEDA INTERESUJE Fudbaleri Napretka dočekuju Inđiju koja loše stoji na tabeli ali to ih neće zavarati da ne zapnu iz petnih žila

SAMO IH POBEDA INTERESUJE Fudbaleri Napretka dočekuju Inđiju koja loše stoji na tabeli ali to ih neće zavarati da ne zapnu iz petnih žila

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka dočekuju, na superligaškoj tabeli pretposlednju Inđiju i niko i ne pomišlja o drugom ishodu osim pobede. Na to ih sokole dobre igre na minulim utakmicama, a i tera raspored do zimskog odmora jer igraju kući još sa Mačvom i Javorom, idu samo Partizanu, realno sa novim bodovima popeli bi se u gornjem delu tabele.

– Inđija je dobra i iskusna ekipa, ali domaćini smo i treba da ponovimo i pokažemo pristup igri iz predhodnih utakmica, odnos, energiju i požrtvovanje. Svesni smo značaja utakmice, favoriti smo i u ovom trenutku samo nas pobeda interesuje. Znači za taj cilj moramo biti maksimalno mobilni i agresivni- istakao je Predrag Rogan, trener Napretka.

I fudbalerima Napretka je potpuno jasno da su tri boda itekako važna i uvervaju da će ih osvojiti.

– Inđija loše stoji na tabeli, ali to ništa ne znači, za nas je to veoma bitna utakmica i moramo pokazati kako se bori za klub i važne bodove- obećava Milan Obradović, fudbaler Napretka.  D.M.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*