Home / Fudbal / ČAJETINCI “NA GURKU“ DO POBEDE Trajal je na utakmicu protiv Zlatibora otišao oslabljen, pružio je snažan otpor, ali nije mogao i protiv sudije

ČAJETINCI “NA GURKU“ DO POBEDE Trajal je na utakmicu protiv Zlatibora otišao oslabljen, pružio je snažan otpor, ali nije mogao i protiv sudije

ZLATIBOR – Fudbaleri Trajala na prvoligaški susret sa Zlatiborom otišli su oslabljeni zbog dosta povređenih igrača, ali su do sredine drugog poluvremena uspevali da pariraju, da bi utakmicu izgubili (2:0) kada je domaćinu sve vidnije počeo da pomaže sudija Marko Ivković iz Lajkovca.

– Zaustavljao nas na sve moguće načine, seckao igru da je ne bismo razvili, a našim protivnicima tolerisao i grubu igru. Na primer, kod vodećeg gola nije svirao klasičan faul nad Mišelom (na slici) i tako redom. Sve u svemu imali smo odvratno slabo suđenje- ogorčeni su u Trajalu. D.M.

Jedan komentar

  1. O suđenju kompletno možemo pričati tek kad ovih dana pogledamo ceo snimak.A što se tiče golova na snimcima kojima sada raspolažemo vidi se da su golovi apsolutno čisti a da su neki odbrambeni igrači naše ekipe bili kao u “Labudovom jezeru”.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*