Home / Info / BUNJAK DOBIO KUTAK U MUZEJU FUDBALA Srpskom treneru ukazana velika čast u Kuvajtu gde šefuje u Al Dzahari i selektor je nacionalnog tima

BUNJAK DOBIO KUTAK U MUZEJU FUDBALA Srpskom treneru ukazana velika čast u Kuvajtu gde šefuje u Al Dzahari i selektor je nacionalnog tima

KUVAJT – Samo četiri godine provedene u Kuvajtu bile su dovoljne da srpske stručnjak Boris Bunjak dobije svoj kutak u Nacionalnom muzeju fudbala ove zalivske zemlje! Mnogo je naših trenera radilo u ovoj zemlji, ali je Bunjak prvi Srbin kome je ukazana ovakva čast.

– Nema reči kojima bih mogao da opišem kako se osečam. Ovo je velika čast za mene i priznanje za srpski fudbal- kaže Boris Bunjak.

Dresovi Al Arabije, koju je nekada trenirao, Al Dzahare, čiji je sada trener, još i dres reprezentacije Kuvajta čiji je aktuelni selektor, fotografije, poruke sa terena, su samo deo postavke u Nacionalnom muzeju fudbala. Dok posetioci stoje u muzeju i posmatraju postavku posvećenu Bunjaku sve vreme čuje se himna Srbije, Bože pravde!

– Priznanje za do sada urađeno, ali i podstrek za ono što me očekuje- dodaje Bunjak.

Do kraja prvenstva ostala su tri kola, uslediće Emir kup, ali najveći zadatak Bunjaka, koji je selektor Kuvajta od decembra prošle godine, očekuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Kuvajt se još jednom i na ovaj, originalan način, poklonio pred vrsnim stručnjakom Borisom Bunjakom koji je, pomenimo i to, pre tri godine sa Al Arabijom osvojio i prestižni Kup princa. Br.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*