Home / Ostali sportovi / Automoto / BUGARI DOMINIRALI U GLOBARU Na Prvenstvu Evrope u moto krosu, koje je održano na stazi u selu Globaru, komšije odnele najviše pehara

BUGARI DOMINIRALI U GLOBARU Na Prvenstvu Evrope u moto krosu, koje je održano na stazi u selu Globaru, komšije odnele najviše pehara

KRUŠEVAC (18.6.) – Na Prvenstvu Evrope u moto krosu, koje je održano na stazi “Gajić, u živopisnom selu Globaru pokraj Kruševca, dominirali su hrabrim vožnjama majstori na motociklima iz susedne Bugarske i podičili se sa najviše osvojenih pehara.

Pobednici po klasama su: EMX 65 Noil Zanoč (Mađarska), MX 85 Nikolaj Malinov (Bugarska), MX Open Mihail Ivanov (Bugarska), MX1 Mihail Ivanov (Bugarska), MX2 Hakan Halmi (Bugarska), MX Martin Todorov (Bugarska), a u klasi MX ATV Zdravko Crnjanski (Srbija).

Na prelepoj stazi “Gajić”, za koju stručnjaci iz ovog sporta kažu da spade u tri najbolje na starom kontitentu, dugačka je 1.850 metara i ima 12 skakaonica, učestovalo je 107  takičara iz 17 evropskih zemalja, a preko dve hiljade gledalaca uživalo je (Foto: Miljko Djokić) u njihovim lucidim majstorijama. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*