Home / Fudbal / BOŠNJANU SAMO TEORETSKE ŠANSE Juhor i Rembas su se pozdravili sa Zonom Zapad, a traži se treći klub koji će im se pridružiti

BOŠNJANU SAMO TEORETSKE ŠANSE Juhor i Rembas su se pozdravili sa Zonom Zapad, a traži se treći klub koji će im se pridružiti

KRUŠEVAC (3.6.) – Poznato je da su fudbaleri Trajala odavno postali prvaci u Zoni Zapad i preselili se u Srpsku ligu, zna se i da su se Juhor iz Obreža i Rembas iz Resavice već preselili u niži rang takmičenja, ali ostala je još enigma koji će se klub u poslednjem kolu pridružiti onima koji su već ispali iz zone.

Najverovatnije će to biti Bošnjane koje samo čudo može da spase rastanka od dosadašnjeg društva jer gostuje kod drugoplasiranog Topličanina. Ali, Bošnjanci gaje nadu u neverovatnu kombinaciju – da mogu napraviti podvig u Prokuplju, a da Poljoprivrednik izgubi kod kuće od Sloga i tako opstanu.

U poslednjem kolu Zone Zapad sastaju se: SFS Borac-Župa, Kopaonik-Levač, Topličanin-Bošnjane, Lugomir-Rembas, Morava-Jedinstvo, Kosanica-Juhor, Poljoprivrednik-Sloga i Trajal-Žitorađa.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*