Home / Fudbal / BOŠNJANU NI TEORIJA NE IDE NA RUKU Fudbaleri iz istoimenog pomoravskog sela viđeni su kao treći klub koji se seli iz Zone Zapad

BOŠNJANU NI TEORIJA NE IDE NA RUKU Fudbaleri iz istoimenog pomoravskog sela viđeni su kao treći klub koji se seli iz Zone Zapad

KRUŠEVAC (28.5.) – Pet kola pre kraja prvenstva u Zoni Zapad kruševački Trajal je proslavio osvajanje prvog mesta i odlasku u Srpsku ligu, a kolo pre kraja dosta se razbistrilo  i na začelju tabele. Juhor iz Obreža i Rembas iz Resavice sele se u niži rang takmičenja, a gotovo je sigurno da će im se pridružiti ekipa Bošnjana (na slici).

Juhor iz Obreža prvi se pozdravio sa zonašima, kasnije mu se pridružio Rembas iz Resavice, a Bošnjane vidi šansu samo u teoriji jer gostuje u zadnjem kolu kod drugoplasiranog Topličanina. Komšije na tabeli imaju lakši posao Poljošrivrednik dočekuje Slogu, Lugomir Rembasa, a Kosanica Juhora i samo čudom mogu da ne zabeleže pobede.

Rezultati 29. kola: Žitorađa-SFS Borac 1:1, Sloga-Trajal 2:1, Rembas-Morava 2:3, Juhor-Poljoprivrednik 2:5, Jedinstvo-Kosanica 2:0, Bošnjane-Lugomir 1:0, Levač-Topličanin 1:4 i Župa-Kopaonik 3:1. Prvi je Trajal sa 72, drugi je Topličanin sa 57, ispali su Juhor i Rembas, a treći će biti Bošnjane 36, Poljoprivrednik i Lugomir po 37 i Kosanica sa 38 bodova. D.M.

Jedan komentar

  1. Da ima u ovom kolu i jedna utakmica koja nije dogovorena

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*