NOVO
Home / Fudbal / BOŠNJANCI VEĆ ZAUZELI ZAČELJE Na startu prvenstva Zone Zapad golmani bili na mukama i četrdeset puta morali da vade lopte iz mreže

BOŠNJANCI VEĆ ZAUZELI ZAČELJE Na startu prvenstva Zone Zapad golmani bili na mukama i četrdeset puta morali da vade lopte iz mreže

KRUŠEVAC (20.8.) – Počelo je prvenstvo u Zoni Zapad i golgeteri su pokazali da su se uželeli fudbala, postigli su na osam utakmica čak četrdeset golova, u proseku po pet na svakoj, što je do sada retko kada zabeleženo. U Despotovcu, Počekovini i Aleksandrovcu, golmani su 21 put vadili lopte iz mreže i gledaoci su se nauživali.

Najteži poraz doživeli su fudbaleri Bošnjana na gostovanju u Despotovcu i odmah zauzeli začelje tabele gde su godinama boravili i na kraju se nekako iskobeljavali i opstajali u zoni. Ništa bolje nije prošla ni Župa, koja je prošle godine ispala iz zone ali su je čelnici RIS-a častili opstankom, ubedljivo je kući izgubila od novajlije Jastrebca.

Rezultati 1. kola Zone Zapad: Župa – Jastrebac 2:4, SFS Borac – Levač 3:1, Kosanica – Sloga (Ć) 2:3, Kopaonik – Topličanin 1:1, Poljoprivrednik – Jedinstvo 5:3, Lugomir – Žitorađa 2:2, Napredak – Morava 2:2, Sloga (D) – Bošnjane 7:0. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*