Home / Fudbal / BOŠNJANCI NADIGRALI “GUMARCE” Ekipa Bošnjana koja se bori za opstanak u Zoni Zapad nanela prvi poraz Trajalu u ovom prvenstvu

BOŠNJANCI NADIGRALI “GUMARCE” Ekipa Bošnjana koja se bori za opstanak u Zoni Zapad nanela prvi poraz Trajalu u ovom prvenstvu

ZABRINUTI Fudbaleri Bosnjana

KRUŠEVAC (7.5.) – U Zoni Zapad vodeća ekipa Trajala bila je gost Bošnjana, ekipe iz istoimenog pomoravskog sela, gde je bio nadigran i doživeo prvi poraz u celom prvenstvu. Bošnjancima (na slici) ova pobeda mnogo znači jer se grčevito bore za opstanak, a “gumarcima” fali samo još jedan trijumf  i da i zvanično budu srpskoligaši.

Na začelju tabele odavno je poznato da je Juhor iz Obreža siguran putnik u niži rang takmičenja, ali drugi se još traži između nekoliko klubova. Do pre nekoliko kola sve je ličilo da će to biti Poljoprivrednik, ali se pridigao iz učmalosti i počeo da ređa pobede i trenutno za ispadanje konkurišu još i Rembas, Župa i Kosanica.

Rezultati 25. kola: Juhor-SFS Borac 1:7, Jedinstvo-Sloga 5:0, Rembas-Žitorađa 3:3, Bošnjane-Trajal 4:3, Levač-Poljoprivrednik 0:2, Župa-Kosanica 0:0, Kopaonik-Morava 4:0 i Topličanin-Lugomir 4:0. Na prvoj poziciji je ekipa Trajala koja ima 66, slede Topličanin sa 53, Kopaonik 40, a SFS Borac 38 bodova. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*