Home / Info / BORIS BUNJAK NA TV – KACIJA JE STIL ŽIVOTA  Aktuelnog selektora Kuvajta i trenera Al Džahre javnost već vidi na klupi najtrofejnijeg kluba

BORIS BUNJAK NA TV – KACIJA JE STIL ŽIVOTA  Aktuelnog selektora Kuvajta i trenera Al Džahre javnost već vidi na klupi najtrofejnijeg kluba

KUVAJT – Koliko je srpski trener Boris Bunjak na ceni u Kuvajtu u ponedeljak se videlo, kada je na tamošnjoj državnoj televiziji dao veliki intervju. Nekako je u prvi plan izbila priča koja se u tamošnjoj javnosti plasira poslednjih dana, da je Bunjak kandidat broj jedan za klupu Al Kacije, najtrofejnijeg kluba ove zalivske države. Po nekim sprovedenim anketama, 50 odsto šansi da preuzme trenersko kormilo , a ostali kandidati zajedno, drugih 50 odsto šansi.

– Suvišno je pričati o Kaciji, to je u Kuvajtu stil života. Nisu slučajno dresova boje suvog zlata.. Prija mi interesovanje, videćemo šta će doneti dani koji dolaze- kazao je Bunjak.

Pričao je srpski stručnjak o životu u Kuvajtu, o svoja dva mandata u Al Dzahri, ali i o trofejnoj sezon u Al Arabiju. Posebna tema je bila i reprezentacija Kuvajta, koju je Boris Bunjak zimus predvodio na Golf kupu.

– San mi je da kao selektor budem učesnik Mundijala. Da li ću na Svetsko prvenstvo otići sa Kuvajtom, a Katar 2022. Velika šansa, ili kasnije sa nekom drugom selekcijom, videćemo. Sebi sam Mundijal svakako postavo kao najznačajniji cilj u trenerskoj karijeri- kazao je Boris Bunjak za državnu televziju Kuvajta.  Br.S.

Jedan komentar

  1. Bunjak i Mazic…trenutno najsvetliji primeri kako se postize uspeh u fudbalu. Svaka cast ….

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*