Home / Ostali sportovi / Košarka / BORAC VAGA MOĆ ČARAPANA U meču bez rezultatskog opterećenja košarkaši Napretka u prilici da se iskažu u najboljem svetlu

BORAC VAGA MOĆ ČARAPANA U meču bez rezultatskog opterećenja košarkaši Napretka u prilici da se iskažu u najboljem svetlu

Borac - N

KRUŠEVAC (7.4.) – Cilj čelnika košarkaša Napretka da ova ekipa bude u četiri najbolje pokazalo se da je bila šarena priča. Izdovodili su brojne igrače sa strane, bajagi vajna pojačanja, ali pokazali se bledo u ovom prvenstvu KLS i plasirali u donjem delu tabele.

U poslednjem prvenstvenom meču na svom parketu (ostaje još gostovanje kod Spartaka),  igraju sa Borcem, ne jure rezultat i to je prilika da izvagaju svoju moć i pokušaju, za dosadašnje blede partije, da se barem dobrom igrom oduže publici.

– Čačani su favoriti i naš tradicionalno neugodan rival. Imaju odličnu ekipu, igraju sa svim igračima i klupu im je “dugačka” Za nas ovaj meč nema rezultatski značaj, ali igraćemo što bolje možemo- istakao je Dragan Živanović, pomoćni trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*