NOVO
Home / Fudbal / BODOVI NA KRILIMA “GOLUBOVA” Fudbaleri Napretka po šansama mogli da napune mrežu Spartaka ali su izgubili zahvaljujući neukosti (0:1)

BODOVI NA KRILIMA “GOLUBOVA” Fudbaleri Napretka po šansama mogli da napune mrežu Spartaka ali su izgubili zahvaljujući neukosti (0:1)

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka protiv Spartaka (0:1) promašili su pet zicera sa dva, tri metra od gola “golubova”, a bilo još lepih prilika, imali su stativu, penal nisu iskoristili, pola sata bili su sa igračem više i bodovi su na kraju „odleteli“ u  Suboticu. U navijačkom žargonu za takvu igru se obično kaže „da ih nije htelo“, „da nemaju sreće“, ali tako je cele jeseni i sve je jasnije da je u pitanju neukost u idealnim situcacijama fudbalera koji su došli uoči prvenstva kao bajagi „pojačanja“.

PRIZNAJEM IMALI SMO SREĆE

– Zaista moram priznati i reći da smo danas imali sreće, ali moram da kažem da smo ostavili nadljudske napore i mislim da smo zaslužili da odnesemo bodove, Ne ne iz razloga zato što smo „poginuli“ na terenu nego što smo prethodno odigrali neke jako dobre utakmice i ostali kratkih rukava i obično te nagradi jedna ovakva utakmica, na kojoj pored svih junaka na terenu, heroj bio golman Mišo Dubljanić koji je ušao u igru i sve odbranio- kaže Vladimir Gainović, trener Spartaka

DŽABA IGRA, ŠANSE, PENAL..

– Kao što je u fudbalu poznato da su za uspehe i dobre rezultate zaslužni igrači, a kada ne ide kako treba za neuspehe su krivci treneri i ja u ovom trenutku preuzimam maksimalnu odgovornost. Imamo mi igru, šanse, penale, ali to sve ostaje statistika, golovi se broje, rezultati se pišu. U ovom trenutku nemamo rezultate i ostaju razgovori sa ljudima u klubu i što sam rekao moja odgvornost je tu najveća i da vidimo kako i šta dalje- iskren je bio Predrag Rogan, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*