NOVO
Home / Fudbal / BODOBI IZ SURDULICE ČUVAJU SREDINU Napredak ubedljivo vodio protiv Radnika (3:0), a onda primio dva gola u poslednja dva minuta

BODOBI IZ SURDULICE ČUVAJU SREDINU Napredak ubedljivo vodio protiv Radnika (3:0), a onda primio dva gola u poslednja dva minuta

KRUŠEVAC (26.11.) – Napredak je pobedio Radnika u Sudulici (2:3), osvojio važne bodove i sve je sigurniji na mestu u sredini superligaške tabele. Igrao je dobro, napadao, postigao tri gola (Eskić, Vukanović, Đerić), propustio je i još dosta prilika da zatrese mružu.

Finiš na tom gostovanju je bio posebno uzbudljiv jer su fudbaleri Napretka „umeli“ da dovedu u pitanje ubedljivo vođstvo pred sam kraj utakmice. Dva gola su primili u poslednja dva minuta, po kalupu kako su to i do sada činili, iz grešaka koje teraju u zabrinutost.

– Protiv teškog protivnika uspeli smo da odigramo 75 minuta jako dobro. Sa  tri nula smo poveli i praktićno utakmicu završili. Ali, poslednjih desetak minuta odigrali smo dosta neozbiljno. Dozvolili smo Radniku da nam iz pritiska da dva gola, što tim kao Napredak ne bi trebao da uradi- kazao je Milorad Kosanović, trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*