NOVO
Home / Fudbal / ZA MINULE IGRE NAGRADA BOD IZ LUČANA Trener Napretka kazao da dobrim rezultatom hoće da se počaste za trud u koji niko nije verovao

ZA MINULE IGRE NAGRADA BOD IZ LUČANA Trener Napretka kazao da dobrim rezultatom hoće da se počaste za trud u koji niko nije verovao

KRUŠEVAC – Trener Goran Stefanović u carski grad došao je u jesenjem 11. kolu i preuzeo Napredak kao fenjeraša sa samo pet bodova. Hrabar je to bio potez jer je od kolege Dragana Ivanovića zatekao raštimovanu besciljnu družinu kojoj je falila atmosfera, nadahnuće..

Poslednjih godina silan tim Napretka postao je glavni kandidat za ispadanje iz Superlige. Ali, trener Stefanović je video u timu sa mnogo mana i snagu, zasukao rukave, počeo da sakuplja bodove i pobegao sa začelja. Uspeo je da osvoji bod i u Lučanima, što odavno Napredak nije učinio.

– Putujemo slobodniji i rasterećeniji jer smo uzeli velike bodove u jakim i teškim utakmicama i hoćemo ova zadnja dva kola da nagradimo sebe za trud u koji niko nije verovao- optimista je bio pre puta za Lučane i pokazalo se bio u pravu Goran Stevanović, šef stručnog štaba Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*