Home / Fudbal / BIĆE NEIZVESNO AKO IGRAJU KAO ŠTO UMEJU Fudbaleri Napretka idu u goste Crvenoj Zvezdi gde će imati odlične uslove da se igrom razmahnu

BIĆE NEIZVESNO AKO IGRAJU KAO ŠTO UMEJU Fudbaleri Napretka idu u goste Crvenoj Zvezdi gde će imati odlične uslove da se igrom razmahnu

KRUŠEVAC – Raspored je hteo da se fudbaleri Napretka u poslednje dve utakmice Superlige sastaju sa dve vodeće ekipe, najpre za Crvenom Zvezdom u Beogradu,  potom dočekuju niški Radnički. Silnih protivnika se nisu uplašili već smatraju da je to prilika da pokažu svoju moć i igru kojom su se jesenas dičili na svim stadionima.

– Idemo da odigramo što bolje možemo, imaćemo izvanredne uslove da odigramo kao svaku drugu utakicu, orijentisani ka igri i želji da napravimo što je moguće bolji rezultat. Svesni smo da ako budemo igrali onako kako možemo biće sigurno lepa utakmica, pa čak i neizvesna- kazao je Milorad Kosanović, trener Napretka.

Izuzev štopera Miloša Ostojića svi ostali fudbaleri spremni su i orni za veliku predstavu u kojoj imaju želju da se po ko zna koji put iskažu u punom svetlu beogradskoj publici.

– Pokušaćemo da iskoristimo svoju šansu ukoliko je budemo imali, odnosno koliko će nam oni dozvoliti, ali sigurno da ne idemo da se branimo već da igramo onako kao što smo do sada igrali. Biće to dobra utakmica, idemo da se nadigravamo i iskreno se nadam povoljnom rezultatu- optimista je napadač Enver Alivodić. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*