Home / Info / BEZ POBEDE STVAR JE ZAVRŠENA Prekaljeni fudbalski strateg Milorad Kosanović smatra da je Srbiji preko potrebna pobeda protiv Švajcarske

BEZ POBEDE STVAR JE ZAVRŠENA Prekaljeni fudbalski strateg Milorad Kosanović smatra da je Srbiji preko potrebna pobeda protiv Švajcarske

KRUŠEVAC – Nekada se već uoči Svetskog prvenstva u fudbalu znalo ko su favoriti, ali toga više nema, što su pokazali rezultati na početku Mondijala u Rusiji. Sada su izgleda svi naučili da igraju fudbal, što su na svojoj koži već osetili kandidati za prvo mesto: Nemačka, Brazil, Argentina..

Došlo je vreme da strepi i reprezentacija Srbije pred narednu utakmicu sa Švajcarskom, koja je do skora bila „druga liga“ u evropskom fudbalu. O našim izgledima pred taj važan meč razgovarali smo sa prekaljenim fudbalskim znalcem Miloradom Kosanovićem, sada trenerom Napretka.

–  Uspeli su da dobiju Kostariku, da uzmu tri boda, ali nesreća je što ta tri boda praktično ne znače ništa jer nam je i dalje presudna utakmica protiv Švajcarske. Ukoliko ne pobedimo imaćemo jako velikih problema, obzirom na raspored i ono šta nas čeka do kraja, a šta čeka Švajcarce i Brailce. Oni imaju mogućnost da protiv Kostarike kalkulišu i igraju na golove, ali ja se nadam da će postignuti rezultat da unese novu energiju u, jer je nešto drugo teško uraditi za tako kratko vreme, i da će smoći snage da tu utakmicu odigraju kako treba. Moraju da ih pobede, ukoliko ih ne pobede stvari su završene- ocenjuje Milorad Kosanović, trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*