Home / Info / BEZ MUKE PROŠLI U ČETVRTFINALE KUPA Slabu prvoligašku ekipu pirotskog Radničkog fudbaleri Napretka lako i ubedljivo savladali

BEZ MUKE PROŠLI U ČETVRTFINALE KUPA Slabu prvoligašku ekipu pirotskog Radničkog fudbaleri Napretka lako i ubedljivo savladali

KRUŠEVAC (25.10) – Fudbaleri Napretka gotovo bez muke savladali su ekipu Radničkog iz Pirota (7:2) i plasirali se u četvrtfinalni krug takmičenja Kupa Srbije. Gosti su se predstavili kao nejaka družina sa kojom su se na momente Čarapani poigravali, primili su sedam golova, a mogli su i više. Zanimljivo je da su, pritisnuti u svom šesnaestercu, dva puta loptu poslali u sopstvenu mrežu.

– Teško je bilo šta komentarisati posle ovakvog poraza i ovoliko primljenih golova. Nismo očekivali da prođemo, došli smo sa željom da pružimo kakav, takav otpor, ali primali smo neke golove koje ne primaju ni pionirske ekipe. To su ipak naše muke i problemi sa kojima se suočavamo, želim da kažem da je danas kvalitet u svakom smislu bio na strani Napretka- rekao je Goran Lazarević, trener Radničkog.

– Ova utakmica nam je došla u pravom momentu da na njoj pre svega odredimo neke stvari koje nismo stigli u kratkom vremenu da uradimo. Odigrali smo jednu dobru utakmicu, drago mi je što smo bili vrlo ozbiljni, počelo je da se vidi ono na čemu radimo. Očekivali smo da utakmicu dobijemo obzirom na kvalitet u odnosu na Radnički, tako da sam veoma zadovoljan današnjom utakmicom- istakao je Milorad Kosanović, trener Napretka. D.M.

NAPREDAK -RADNIČKI (P)  7:2  (2:0)

Strelci: 1:0 Vulić u 21, 2:0 Ćirić u 26 (autogol), 3:0 Ćirić u 49 (autogol), 4:0 Vukanović u 52, 5:0 Đerić u 62, 6:0 Đerić u 68, 6:1 Tolić 78, 7:1 Alivodić u 80, 7:2 Filipović u 90 minutu (penal). Stadion: Mladosti. Gledalaca 400. Sudija Miloš Milanović (Ćuprija) 7. Žuti kartoni: Šljivić (Napredak), Filipović, Grkajac (Radnički).

NAPREDAK: Janković-, Borijašević 7 (Bajić-), Petrović 7, Simonović 7, Miladinović 7, Šljivić  7 (Eskić-), Alivodić 7, Vulić 7, Vukanović 7, Sekidika 7 (Milisavljević 7) Đerić 7,5.

RADNIČKI (P): Ilić 6, Anđelković 6, Mančić 6,5, Ćirić 6, Dojkić 6, Tolić 6, Emerum (Živadinović-), Filipović 6, Mančić 6 (Spasić.), Ivković 6, Grkajac 6 (Đorđević -).

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*