Home / Fudbal / BEZ BELE ZASTAVE U BEČEJU Fudbaleri Trajala poneli veliki optimizam i nadu da mogu osvojiti bodove kod prvog komšije na tabeli

BEZ BELE ZASTAVE U BEČEJU Fudbaleri Trajala poneli veliki optimizam i nadu da mogu osvojiti bodove kod prvog komšije na tabeli

KRUŠEVAC – Veliki optimizam poneli su fudbaleri Trajala u Bečej, na gostovanje kod istoimene ekipe sa kojom su komšije u donjem delu prvoligaše tabele, uvereni da će se vratiti sa tri boda. Na samouverenost ih sokole tri poslednja meča koja su odigrali dobro i podsetili na dane kada su harali srpskoligaškim terenima nisu pomišljali na poraze.

U poslednje vreme u usponu smo forme i rezultata tako da spremno putujemo na utakmicu, odradićemo je u već ustaljenom ritmu i nadamo se dobrom ishodu. Analiziramo do detalja našu i igru protivnika, a raduje nas da su svi igrači na raspolagaju za sastav tima- rekao je Ivan Radivojević, pomoćni trener Trajala.

Posle slabog starta u prvenstvu tri poslednje  partije vidno su vratile i među igračima raspoloželje.

– Atmosfera je fenomenalna, moralo je doći kad tad sve na svoje, idemo uzlaznom putanjom, namera nam je i da tako nastavimo. Iskreno, verujem da možemo osvojiti tri boda u Bečeju, što bi nam u ovom trenutku mnogo značilo- ističe Milan Gašić, kapiten i sortski direktor Trajala.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*