Home / Fudbal / BAŠ TANKO – IZ TRI MEČA DVA BODA Ekipa TSC-a vodila je protiv Napretka do zadnjeg minuta kada je spretni Džugurdić izjednačio (2:2)

BAŠ TANKO – IZ TRI MEČA DVA BODA Ekipa TSC-a vodila je protiv Napretka do zadnjeg minuta kada je spretni Džugurdić izjednačio (2:2)

KRUŠEVAC  – Veličali su u Napretku pojačanja, pripremljenost, uigranost i govorili da će u gornjem delu superligaške tabele, ali sada u prvenstvu od mogućih devet osvojili su samo dva boda.

U gostima su od Vojvodine izgubili (1:0), a od Radnika osvojii bod (0:0), kao i kući od TSC- a (2:2). Poslednja dva meča druga poluvremena igrali su sa deset jer su im sudije isključile igrače.

Vidno je da Napredak na momente nadmen, ali teško je biti ravnopravan sa igračem manje. Isključivani su zbog neopreznih startova i zato bi igrače trebalo  podsetiti na Pravilia fudbalske igre.

– Ne znam šta bih rekao osim da su igrači TSC-a odigrali pravi prvenstveni meč. Ne bih više ništa pričao osim da protiv nekih stvari se ne može- istakao je Ivan Stefanović, trener Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*