Home / Fudbal / BAGDALA I DALJE GOLEMA ZA CRNO-BELE Kao i mnogo puta poslednjih godina zahuktali Partizan izvukao samo remi sa Napretkom (2:2)

BAGDALA I DALJE GOLEMA ZA CRNO-BELE Kao i mnogo puta poslednjih godina zahuktali Partizan izvukao samo remi sa Napretkom (2:2)

KRUŠEVAC – Fudbaleri Napretka u prvom poluvremenu očitali su pravu lekciju zahuktalom Partizanu i pokazali da na njihovom stadionu naši „evropejci“ teško mogu da se razmahnu i pohvale pobedama. Lepota je bla za gledaje u prvom, ali u nastavku kao da je na teren istrčala neka druga ekipa. Opredelila se za odbranu sa željom da sačuva voćstvo očigledno plašeći se ulaska Sume i Asana i “ubrzanih” gostiju, ali su crno-beli uspeli da do kraja poravnaju rezultat (2:2).

Napredak je počeo meč hrabro napadajući i već u 11 minutu Ivanović je matirao golmana Stojkovića, Brežančić je brzo poravnao rezultat, a Ivanoviž je opet u 29 minutu manirom majstora zatresao mrežu. Posle toga Zec i Ivanović propustili su idealne prilike da povećaju voćstvo. U nadoknadi prvog dela Zeca je Pavlović grubo srušio u svom šesnaestercu, sudija Zoran Široki se napravio slep, isto onako kao i mnogo puta do sada što je činio na štetu Čarapana.  D.M.

MILOŠEVIĆ: NAŠA IGRA SRAMOTNA

– Čestitam Napretku na igri, a naša igra j e bila sramotna, a isključivi krivac sam ja, to je u nakraće. Nisu momci krivi, imaju pravo na jedan loš dan, ja preuzimam odgovornost, ovo je danas bilo sramotno, iaključivo na moj račun- kazao je posle susreta Savo Milošević, trener Partizana.

ROGAN: NAŠLI SMO PROSTOR ZA NAS

– Svesni smo gde smo bili pre ove utakmice, u prvenstvu do sada nismo postigli gol, a oni nisu nijedan primili i zato momcima sve čestitke. Očekivali smo da će se pojavljivati neki prostori obzirom da Partizan dominira u polju i tu smo tražili svoju šansu- rekao je Predrag Regan, trener Napretka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*