Home / Fudbal / BAČKA TOPOLA NOVA ELITNA DESTINACIJA Ostalo je još četiri meča plej ofa, a vodeći TSC ima 11 bodova više od pratioca Inđije

BAČKA TOPOLA NOVA ELITNA DESTINACIJA Ostalo je još četiri meča plej ofa, a vodeći TSC ima 11 bodova više od pratioca Inđije

BAČKA TOPOLA – Navijači su već otvorili šampanjac i slave istorijski uspeh TSC jer je njiihov grad postao nova superligaška fudbalska destinacija. Istina, četiri kola pre kraja trke TSC ima 11 bodova više od pratioca Inđije i gotovo da se i neko čudo ne može dogoditi da nadmenost i zvanično ne postane stvarnost i da u bačkoj varoši od jeseni počnu da dolaze naši najelitniji klubovi. N.S.

Rezultati 3. kola plej ofa: Radnički-Bežanija 0:0, TSC-Inđija 1:0, Metalac-Sinđelić 3:0 i Javor Zlatibor 4:1. Na tabeli vodi TSC sa 43, Javor ima 38, Inđija 32, a Metalac je sakupio 31 bod.

Rezultati 3. kola plej auta: Bečej-Borac 1:1, Žarkovo-Sloboda 2:0, Budnost-Novi Pazar 1:0, a Trajal-Teleoptik 3:1. Na začelju su Novi Pazar i Sloboda sa po 12, Teleoptik 14, Borac 18 bodova.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*