Home / Info / BAČKA JAČA ZA DESET NOVIH IGRAČA Zimus su doveli kvalitetne fudbalere, a na pripreme nigde nisu otišli već rade kod kuće

BAČKA JAČA ZA DESET NOVIH IGRAČA Zimus su doveli kvalitetne fudbalere, a na pripreme nigde nisu otišli već rade kod kuće

BAČKA PALANKA (30.1.) – Fudbaleri Bačke za nastavak superligaškog prvenstva pojačali su svoje redove sa deset novih fudbalera. Tako su ambicije kluba potpuno jasne, hoće blagovremeno da krenu ka sredini tabele i obezbede opstanak, ali i da igrama novog tima zadovolje ukuse navijača.

U zimskoj pauzi došli su: Nikola Dimitrijević (Budućnost, Dobanovci), Miloš Bajić (Bugarska), Rastko Šuljagić (Inđija), Aleksandar Tasić (Novi Pazar), Nemanja Anđelković (ČSK Pivara, Čelarevo), Luka Jovanić (Dinamo, Pančevo), Nikola Zvrko (Mladost, Lučani), Igor Pantić (Radnićki, Aranđelovac), Timotije Dodek (Maribor, Slovenija), Miloš Rnić (Radnički, Pirot).

Bačkopalančani se pripremaju na svom terenu, čime su mnogima koji su pohrlili u Antaliju da obave ovaj posao, dali pravi primer da se sve može odraditi i kod svoje kuće. Jer, znaju da se prvenstvo nastavlja u našim uslovima, a ne onima koji su u toploj Turskoj, i po dolasku treba vremena da se fudbaleri prilagode našoj klimi. (Foto: FK Bačka). N.S.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*