Home / Fudbal / BAČKA ISTUPA IZ SUPERLIGE? Zbog pristrasnog sudjenja protiv Radničkog zakazana Skupština kluba koja će odlučiti o napuštanju elite

BAČKA ISTUPA IZ SUPERLIGE? Zbog pristrasnog sudjenja protiv Radničkog zakazana Skupština kluba koja će odlučiti o napuštanju elite

fk bačka 2BAČKA PALANKA (22.3.) – Ne stišava se ogorčenje suđenjem Bojana Nikolića iz Kragujevca na prvenstvenoj utakmici Superlige između Bačke i Radničkim iz Niša (1:2), već minula događanja poprimala su veliku ozbiljnost.

Viđeno na toj utakmici bio je povod da se održi hitna sednica Upravnog odbora Bačke, koji je zakazao za 30. mart Skupštinu kluba, a ako se predlozi usvoje, oni bi trebali da dobro zabrinu čelnike u Fudbalskom savezu Srbije.

Na dnevnom redu će biti predlog da skupština usvoji ostavke predsednika Vladimira Mrđena i svih članova Upravnog odbora, donese odluku da Bačka napusti Superligu, kao i da Marjan Rnić istupi iz svih organa FSS.

Na sednici Upravnog odbora bilo je reči i detaljima kako se ponašao sudija Nikolić na meču sa Radničkim. Navedeno je da je imao podcenjivački odnos prema našim igračima, nazivao ih seljacima i govorio “nemate šanse da uzmete bod..”

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*