Home / Mozaik / Astro / ASTROLOZI ZNAJU KOME JE NAJVEĆI Da se ne bi razočarale pre nego što odete u krevet pitajte dasu koji je znak u horoskopu

ASTROLOZI ZNAJU KOME JE NAJVEĆI Da se ne bi razočarale pre nego što odete u krevet pitajte dasu koji je znak u horoskopu


Knjga “Seksologi: The Astrology of Sex and the Sexes” napisana je posle Istraživanja astrologa o veličini penisa, bavila se i ostalim detaljima koji su u prvom planu svake osobe, ali i mnogo važne za njegovu partnerku. Prenosimo kakva je obdarenost horoskopskih znakova po redu veličine.

BIK  Priroda je bila najdarežljivija prema ovom znaku, nije zakidala na merama jer alat koji oni imaju mogu se njime podičiti i ubedljivo su na prvom mestu.

DEVICA  Da postoji olimpijada za dužinu muškosti devica bi uvek osvajala srebrnu medalju. Obdarenost im je baš zavidna i zaista imaju čime da se pohvale, a majstori su i da ga upotrebe.

ŠKORPIJA  Pored vodećih Bika i Device, malo zaostaje Škorpija, ali je razlika ne samo u dužini već i po izgledu jer je alatka ovog znaka gojazna i šiljkasta.

RIBA  U gornjem domu vodećih znakova one su na poslednjem mestu, ali upoređujući sa nekima one se visoko kotiraju. Pričlično su obdareni, a mogu dobiti i nagradu što lepo izgledaju.

BLIZANCI  Teško mogu privući suprotni pol onim što imaju i zato su u ispod proseka. Mogu doduše, nešto i postići, ali isključivo sa onima koje ne znaju za nešto bolje.

RAK  Osim po debljini njihova muškost ničim drugim ne fascinira. Zato izgleda da je ona narodna krilatica “bolje mali ku…ć, nego prazan pi..ć” kao da je ovom znaku namenjena.

LAV  Ovaj znak onim što može privući pažnju i poglede suprotnog pola su više njihove “klepetuše” nego ono glavno što je iznad njih. Zato mogu biti ljuti, ali u seksualnoj šumi nisu vladari.

VAGA  Ona ima što drugi znakovi nemaju, kod njih niti je dugačak, niti debeo, ali je lepo formiran. Sve je kod nje skladno i ako se pogleda kroz lupu mikroskopa može dobiti visoku ocenu.

STRELAC Osim što su izdržljivi i pouzdani po drugim karakteristikama ovaj znak se neće primetiti kada bi stao naspram drugih kolega. Zato se ubraja za jednog od glavnih za “ispadanje iz lige.

JARAC  Za razliku od Bika i Device koji imaju problema kada obuku kupaće gaćice, jarac u njima mora nešto da stavlja što bi licilo na muškost. Sa njima se priroda poigrala i po dužini su tropa.

OVAN  Kod ovog znaka dosta fali do proseka, a o njihovoj obdarenošći nema govora. Zato su i napadni jer hoće što pre da otraljavi posao, sebe zadovolje i upišu recku što im je i cilj.

VODOLIJA  Ubedljivo na poslednjom mestu po veličini penisa je vodolija, ali isto kao kod Lavova najveći deo u gaćama zauzimaju “klepetuše”. Ono glavno je premalo i za igranje u krevetu.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*