Home / Svašta nešto / ASTROLOŠKI “POTPIS” U LJUBAVI Vaša priroda daće vam naznake jeste li sramežljivi, zaigrani ili pasivni po pitanju emocija i srca 

ASTROLOŠKI “POTPIS” U LJUBAVI Vaša priroda daće vam naznake jeste li sramežljivi, zaigrani ili pasivni po pitanju emocija i srca 

Profimedija

Ovan  Strast i vatrena toplina je vaš ljubavni operativni stil. Ako vam se neko sviđa, nećete mirovati, preduzećete na sve načine i sve što možete kako bi osvojili tu osobu. Vi ste hrabri i drski u odnosima sa drugim ljudima dajete na znanje kako stvari stoje.

Bik  Senzualni ste, delujete polako i uvek tačno znate koga i šta želite. Vaša ljubav  je utešna za sve one koji se susretnu s njenim umirujućim dodirom. Verni ste i strpljivii želite partnera koji to poštuje, ali često umete da uđete nepromišljeno u nerealne ljubavne kombinacije.

Blizanci  Vi u ljubavi najviše vrednujete mentalnu povezanost. Za vas je zanimljiva rasprava najbolji afrodizijak, jer cenite inteligenciju i pamet više nego bilo šta drugo. Na prvi pogled izgledate zainteresovano, ali samo u priči jer na delu je drugačije i teško ulazite u ljubavni odnos.

Rak  Sanjivi ste i intuitivni, a više od svega želite biti u mogućnosti podeliti svoja osećanja sa svojim partnerom i imati osećaj povezanosti i razumevanja. U ljubavnom odnosu ste brižni i pružate veliku podršku svom partneru.

Lav  Vi ste kreativni i zaigrani i preko vam je potrebna strast u ljubavi. Želite da se zabavljate u vezi, a dosada vam je isto što i poljubac smrti.Vaša priroda zahteva da budete u centru pažnje svog ljubavnog partnera ili ćete uskoro izgubiti interes.

Devica  Vi ste obazriva, promišljena i taktična osoba, a ponekad vaš mentalitet zahteva da vam partner pokaže koliko vas voli. Važno je da saznate da ste voljeni i to poravlja vaše raspoloženje. Kada primate ljubav, vi je bezrezervno i raznoliko umete da podarite.

Vaga  Romantični ste i društveni, uvek razmišljate o načinima na koje možete ugoditi svom partneru. Važno je da u odnosima ne  postoje minimaln sukobi, jer oni remete vaš osećaj ravnoteže i harmonije, tako da preferirate odnos gde vlada diplomatija.

Škorpija  Vaša emocionalno-intenzivna priroda zahteva duboku i snažnu vezu sa vašim ljubavnim interesima.Ukoliko uočite površnost, vi gubite interes, vi želite da zaronite ispod površine i istražite tajnovitu stranu vašeg partnera.

Strelac  U ljubavi su vam raznolikost i avantura obavezne stvari.Vi ste entuzijastični i ekspanzivni u izražavanju svojih osećanja, ali najbolje funkcionišete u vezi gde možete imati dosta prostora da slobodno lutate i istražujete nepoznato.

Jarac  Vi ste predan i pragmatičan ljubavnik i izražavate svoju ljubav više kroz dela nego kroz reči. Vi želite da se vaš partner oseća sigurno, da ima sve što mu je potrebno kako bi se osećao ugodno u životu.

Vodolija  U ljubavi su vam izuzetno važni sloboda i individualnost, ali kod partnera ne cenite tu osobinu. Vi ste inventivan partner koji uvek ima nešto novo i zanimljivo da ponudi, sve dok imate prostora da budete ono što jeste.

Ribe  Vaš osetljivi i saosećajni stil pun ljubavi dolazi iz duboko duhovne prirode.Imate puno ljubavi za davanje i cenite odnos koji vam omogućava da sigurno otvorite svoje srce bez straha da ćete biti izigrani. (Izvor:Pametna žena)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*