Home / Fudbal / ALEKSA VUKANOVIĆ POJAČAO CRVENU ZVEZDU Najbolji fudbaler Napretka i vodeći superligaški golgeter potpisao trogodišnji ugovor

ALEKSA VUKANOVIĆ POJAČAO CRVENU ZVEZDU Najbolji fudbaler Napretka i vodeći superligaški golgeter potpisao trogodišnji ugovor

BEOGRAD – Najbolji fudbaler Napretka i vodeći strelac u superligaškom prvenstvu Aleksa Vukanović posle dugog razmišljanja potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom Zvezdom. Ubojiti Čarapan danas pre podne bio je na lekarskim pregledima i, kako su Sportske vesti prve najavile, posle toga pristupio je našem šampionu.

Tako je najtraženiji fudbaler u ovom prelaznom roku konačno presekao i odlučio da odbije brojne primamljive ponude francuskih klubova Strazbura i Avra, izraelskog Hapoela iz Haive, švajcarske Lozane, Austrija iz Beča, grčkog Olimpijakosa i jedanog kineskog kluba. Crvenu Zvezdu je za njegov dolazak izdvojila 350 hiljada evra.

– Ovo je veliki uspeh za mene i za moju porodicu jer je Crvena Zvezda za mene najveći klub u Evropi, možda i u svetu. Imao sam dosta ponuda, ali je jednostavno prevagnula želja da obučemcrveno-beli dres. Daću maksimum na svakoj utakmici I težiti da završim prvenstvo kao prvi strelac- kazao je Aleksa Vukanović. (Foto: FK Crvena Zvezda)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*