Home / Fudbal / „ALE SA BAGDALE“ NE PLAŠE SE LALA Fudbaleri Napretka dobro igraju samo je tanka realizacija, ali veruju da će sa Vojvodinom krenuti

„ALE SA BAGDALE“ NE PLAŠE SE LALA Fudbaleri Napretka dobro igraju samo je tanka realizacija, ali veruju da će sa Vojvodinom krenuti

KRUŠEVAC – Na preteško gostovanje fudbaleri Napretka putuju u Novi Sad, jer Vojvodina u poslednje vreme beleži dobre rezultate, ali se ne plaše, nisu poneli belu zastavu i dobrom se nadaju. Hoće sa rivalom da se nadigravaju, da napadački igraju fudbal, kakav već oni umeju, i pokažu se u najboljem svetlu. Gaje i nadu da će golgeteri konačno proraditi, jer poduže odmaraju, a odbrana pokazati čvrstinu kao nekada.

– Imamo za protivnika tim koji je u poslednje vreme dosta narastao, podigao se, napravio dobra tri rezultata. Verovatno nas dočekuje na jedan način koji misle da im ide u prilog, to moramo da razumemo, da prepoznamo, poštujemo, ali imamo pravo da verujemo u sebe i svoje mogućnosti. Idemo tamo da odigramo utakmicu što bolje možemo i da se borimo za dobar rezultat- istakao je Milorad Kosanović, trener Napretka.

I dok Napretkov prvi stučnjak pomalo oprezan među igračima, kao i uvek, ne nedostaje optimizam.

– Vojvodina ima dobar tim, ali sigurno nisu nepobedivi. Igraćemo naš fudbal, sada smo u uzlaznoj formi i ako budemo nastavili kao što smo na zadnjih nekoliko meča  pokazali mislim da idemo dobrim putem- rekao je Emir Alivodić, fudbaler Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*