Home / Fudbal / ALAL VERA ODVAŽNIM ZEMUNCIMA Niko više u Srbiji ne može da shvati žalbe i pritiske “večitih”, napisao je u saopštenju Fudbalski klub Zemun

ALAL VERA ODVAŽNIM ZEMUNCIMA Niko više u Srbiji ne može da shvati žalbe i pritiske “večitih”, napisao je u saopštenju Fudbalski klub Zemun

BEOGRAD – Posle izvojevanog remija fudbalera Partizna protiv Zemuna (1:1), u minulom kolu Superlige, nezadovoljni suđenjem usledilo je saopštenje “crno beli”, ali nisu im ostali dužni ni Zemunci, isto su uradili i odvažno opleli “večite”.

– Prekinite sa pritiscima, obmanama i saopštenjima!? U prethodnom periodu svedoci smo gotovo svakodnevne medijske torture koju svojim saopštenjima kreiraju dva naša najveća kluba. U želji da ostvare svoje ciljeve Crvena zvezda i Partizan ne biraju sredstva, a silne optužbe, uglavnom bez pokrića, služe im samo kao alibi za ostvareni neuspeh”, navodi se u saopštenju kluba.Da li se neko nekada od tvoraca tih saopštenja oglasio posle štete koju su u duelu sa njima pretrpeli takozvani mali klubovi? Da li su se saopštenjima obraćali i Evropskoj fudbalskoj uniji posle previda koje su sudije eventualno imale na njihovim međunarodnim utakmicama? Pitamo kreatore saopštenja, da li su na trenutak pomislili kako fudbal nije igra u kojoj pravo na uspeh imaju samo oni, već svi klubovi moraju da imaju ravnopravan status u borbi za bodove- stoji između ostalog u saopštenju Zemuna.

Mnogo je superligaških klubova koji su “zakukali” na deljenje pravde protiv silnih beogradskih klubova, sudije su zbog toga kažnjavane, čak je nedavno  i Sudijska organizacija i navela sporne utakmice, ali tada se niko nije oglašavao iz ovih klubova, a oštećeni “mali” su ćutali.

– Dokle više da ćutimo i trpimo svi mi koji nismo sa jedne ili druge strane Topčiderskog brda? Mi “mali” klubovi koji se eto ponekad drznemo da pokažemo zube i otkinemo po neki bod Partizanu ili Crvenoj zvezdi”. Niko vise u fudbalskoj Srbiji ne može da shvati ove žalbe i pritiske. Ne samo Zemun, nego i svi ostali klubovi. Zbog cega bismo se saginjali, ćutali i trpeli? Da slušamo žalbe koje za cilj imaju samo da se napravi još veći pritisak i da se onemogući ravnopravan status svim klubovima. Zato i naša poruka, dosta više sa pritiscima, obmanama i saopštenjima! Gledajte sebe, svoj tim, svoju struku, svoju igru i nekad možda krivce potražite u svom dvorištu. Niko vam ne daje za pravo da saopštenjima zloupotrebljavate veličinu vaših klubova. FK Zemun traži od svih klubova da se stane na put samovolji večitih, degradaciji i omalovažavanju Superlige i srpskog fudbala- jasni su u saopšenju Zemunci. Foto: Star Sport)

PRVA PODRŠKA STIGLA OD ČUKARIČKOG

Sa saopštenjem Zemuna prvi su se javno složili  se i u Fudbalskom klubu Čukarički i smatraju da Crvena Zvezda i Partizan treba konačno da shvate da i ostali klubovi postoje.

– Vreme je da dolazi vodeći spuste loptu”, okrenu se samo radnjama na terenu. Nemojte se posle pitati zašto publika u Superligi ne na stadione. Verujte nam upravo zbog tih izjava ljudi i beže sa tribina- jasni su u Čukaričkom.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*