Home / Ostali sportovi / Košarka / SAMO ADMIRAL KOMANDOVAO  Košarkaši Mladosti pobedili Napredak i pokazali kako treba igrati kada je cilj vrh tabele

SAMO ADMIRAL KOMANDOVAO  Košarkaši Mladosti pobedili Napredak i pokazali kako treba igrati kada je cilj vrh tabele

protiv-vrsca

KRUŠEVAC (28.1.) – Optimističke izjave i nadanja košarkaša Napretka da će pobediti Mladost Admiral i tako, posle dva trijumfa i treći uknjžiti, potom nastaviti put ka vrhu tabele KLS, jednostavno su pale u vodu. Gosti su celo vreme komandovali igrom u kruševačkoj Hali sportova i osvojili bodove – 59:65 (7:12, 21:19, 15:19, 16:15).

Već u prvoj četvrtini vidno je bilo da se domaćinu loše piše jer su postigli samo šest poena, u drugoj su se malo popravili, ali na odmor otišli sa brigama. Kako su u igrali u nastavku najbolje kazuje podatak da su uspeli da poravnaju rezultat tek minut pre kraja (59:59), što goste to nije zbunilo, brzo su se odlepili i odneli pobedu.

Tako se Napredak pošteno obrukao kod gledalaca, kojih je valjda zbog takvih igara sve manje na tribinama, i sada umesto htenja da se plasira među četiri najbolje ekipe mora da počne brigu o opstanku. Treba pomenuti da je pored imena “pojačanja”, Amerikanca Dejvisa, upisano samo dva, ali treba pohvaliti Jeremića sa 27 koševa.  S.V.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*