Home / Fudbal / ABUBAKAR U DRESU NAPRETKA Kamerunac je pauzirao šest meseci, ali se vratio u srpski fudbal na poziv predsednika Miškovića

ABUBAKAR U DRESU NAPRETKA Kamerunac je pauzirao šest meseci, ali se vratio u srpski fudbal na poziv predsednika Miškovića

KRUŠEVAC – Kamerunski internacionalac Abubakar Oumaru (33), koji je poslednje vreme igrao u Saudijskoj Arabiji, dobio je sve potrebne fudbalske papire i može da nastupa za ekipu Napretka.

– Prihvatio sam poziv predsednika Miškovića, čoveka koji me mnogo zadužio i koji  me je prvi put doveo u Srbiju. Napredak je veliki klub i nadam da ću mu se igrama odužiti obećava- kaže Omaru.

Napredak je peti srpski klub u kome nastupa Abubakar. Prvo je igrao za Crvenu Zvezdu, potom OFK Beograd, Vojvodinu i Partizan gde je pružao briljantne igre i postigao najveći uspeh.

– Omaro nije igrao šest meseci, sa nama trenira desetak dana, pravi je profesionalac i nadamo se da će biti spreman za meč sa Proleterom- ističe Ivan Stefanović, trener Napretka.  D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*