Home / Fudbal / PORAZ NA STARTU NAJAVLJUJE TEŽAK POSAO Naivnom igrom Napredak na prvom meču nastavka prvenstva izgubio od Voždovca (4:0)

PORAZ NA STARTU NAJAVLJUJE TEŽAK POSAO Naivnom igrom Napredak na prvom meču nastavka prvenstva izgubio od Voždovca (4:0)

BEOGRAD – Novajlije u timu Napretka, koji su u zimskoj pauzi došli da zamene šestoricu otišlih fudbalera, na premijernom meču nastavka prvenstva pokazali su da taj posao nisu kadri valjano da odrade. Čarapani su u gostima izgubili od Voždovca ubedljivim rezultatom (4:0), a kakvu je naivnost u igri ispoljila nova ekipa najbolje pokazuje podatak da su već u prvih 22 minuta utakmice bili primorani čak tri puta da vade loptu iz svoje mreže.

– Imaćemo do kraja vrlo, vrlo težak posao. Platili smo ceh bolestima koje su igrači imali u pauzi, neradu, kao i nemogućnosti da se neke stvari slože. Izgubili smo vrlo naivno utakmicu, praktično bez ozbiljne igre protivnika. Sami sebi smo dali sva četiri gola- kazao je posle utakmice Milorad Vukanović, šef stručnog štaba Napretka. D.M.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*